Met DesignLots ontwerp ik kunstcadeaus en relatiegeschenken voor de zakelijke markt, waarmee je impact maakt op mensen die belangrijk voor je zijn. Levendige objecten waarin de kern van je boodschap op een krachtige manier wordt vormgegeven. Waarmee je iemand oprecht verrast en een plekje in het hart verovert.

Soms bestaat er al een idee en weet je hoe je het hebben wilt. Maar soms ook niet. Hoe fijn is het dan als iemand met een professioneel oog en een hoofd vol ideeën op basis van jouw verhaal een een zinvol en krachtig ontwerp maakt en dat vormgeeft in een stijlvol kunstobject. Dit ontwerp baseer ik op de connectie die ik voel met jou en je bedrijf. Het echte verhaal. Dat geef ik met liefde vorm. En uiteraard zorg ik er voor dat je kunstcadeau mooi ingepakt, eventueel voorzien van een kaartje op het afgesproken tijdstip op de juiste plek is. 

In de webshop vind je de vaste collectie kunstobjecten waar je iemand direct een goed gevoel mee geeft. En die je, gepersonaliseerd met logo of tekstje, binnen een week in huis hebt. Wil je een eigen ontwerp neem dan contact op om je wensen te bespreken. Ik zorg voor de rest. 

Op deze pagina zijn mijn opdrachtgevers aan het woord.