Als ik aan het werk ben voel ik verbinding: gedachten van dat moment en indrukken van de dag, emoties … alles komt samen. Ik kan me laten gaan en van alles doen wat in me opkomt. Dat randje over en weer door. Uitproberen en me laten verassen wat dan ontstaat. Mislukken kan het niet. Net als in het echte leven 😉

Ik werk in verschillende stijlen en gebruik allerlei materialen en kleuren. Lagen die ik in mijzelf tegenkom en die je terugziet in mijn werk. Ook mijn recente digitale werken hebben meerdere lagen kleuren en patronen. Mijn werk wordt sterk bepaald door mijn stemming van het moment. Soms is het heftig en druk. Soms is het heel verdrietig. Maar meestal is het vrolijk en vol kleur. Dat zie je terug!

Ik ontwerp graag kunstcadeaus voor mensen. Mijn ontwerpen baseer ik op hoe de ander mij inspireert. Hoe drukken ze zich uit? Uit welke lagen is hun verhaal opgebouwd? Wat zijn de waarden die ik hoor, zie en voel? Die identiteit geef ik vorm. Mijn missie is de blije verrassing over mijn ontwerp waarin mensen zichzelf herkennen. Een mooier compliment is er niet!

Zal ik een ontwerp voor jou maken? Dan ga ik graag met je in gesprek. Of wil je komen kijken? Neem gerust contact op