Lot Boshouwers

Ik geloof dat kunst en verbeelding onmisbaar zijn in ons leven. Net als eten. En liefde. Even ontsnappen naar een wereld vol kleur en vrolijkheid. Fantasie de vrije loop laten. Nieuwe inzichten en ideeën krijgen. We kunnen niet zonder!

DesignLots webshop is speciaal gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar feestelijke kunst, stijlvolle objecten en lieve kleine cadeautjes die kleur brengen aan je dag. 

Op mijn manier actief bijdragen aan een positieve vibe in de wereld, is voor mij echte vrijheid. Alles wordt leuker als je besluit het zo te zien. En ik ben vrij – elke dag opnieuw – om te kiezen voor kleur en vrolijkheid.

Kan ik iets voor jou maken of heb je een andere vraag, laat van je horen! 

    🤞Nieuwsbrief?

    Meld je hier aan 👇

    * Ik spam niet. Check mijn privacybeleid

    logo designlots